Annijas Putniņas un vokālās grupas “Framest” dāvana Ziemassvētkos

Vokālā grupa “Framest” radījusi jaunu dziesmu Ziemassvētku noskaņai “Reiz Ziemassvētkos”, kuru klausītāji varēs dzirdēt festivāla “Eiropas Ziemassvētki” koncertos 17. decembrī Spīķeru koncertzālē un 27.decembrī Ģertrūdes baznīcā.

Šīs dziesmas ideja radusies jau pagājušajos Ziemassvētkos, ietekmējoties no Hansa Kristiana Andersena pasakas “Meitenīte ar sērkociņiem”.

“Ziemassvētkos neesiet veikalā, bet esiet kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem – ar savu ģimeni un draugiem” – tas ir grupas Framest vēlējums visiem klausītājiem šajā svētku laikā, kas izskan arī jaunajā dziesmā. Dziesmas mūzikas autors - Jānis Ķirsis, teksta autore - Annija Putniņa.

17. decembrī festivāla “Eiropas Ziemassvētki” ietvaros vokālā grupa aicina uz koncertiem pl. 19:30 un pl. 23:00 Spīķeru koncertzālē, kuros Framest pirmo reizi muzicēs kopā ar Baltic Jazz Trio. Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs.

27.decembrī vokālā grupa “Framest” uzstāsies Labdarības koncertā Rīgas Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcā. Ieeja par ziedojumiem, kas tiks izmantoti baznīcas zupas virtuves izveidei.

Svarīgākais