Džastins Bībers vēlas pamest skatuvi

19 gadus vecais kanādiešu pop un R’n’B dziedātājs Džastins Bībers pēc septiņu gadu koncertēšanas paziņojis, ka vēlas pārtraukt muzikālo karjeru pēc nākamā albuma iznākšanas.

Intervijā amerikāņu radiostacijā Power 106, stāstot par saviem turpmākajiem plāniem, Bībers paziņoja, ka vēlas "vākties pie velna no mūzikas industrijas".

Pēc jaunā albuma es grasos aiziet," pavēstīja populārais dziedātājs. "Man vajadzīgs pārtraukums. Domāju, ka aiziešu no mūzikas uz visiem laikiem."

Bībers neatklāja, kāds nosaukums būs viņa jaunajam albumam un kad tas iznāks. Iepriekšējais ieraksts – Believe iznāca 2012.gada jūnijā. Albums jau pirmajā nedēļā ierindojās Billboard Hot 100 saraksta otrajā vietā. Albuma tirāža pārsniedza 3,5 miljonus kopiju.

 Bīberam kopumā līdz šim iznākuši trīs studijas albumi: My World 2.0, Under The Misletoe un Believe, kā arī vairākas dziesmu remiksu izlases. 2012. un 2013.gadā mūziķis devās koncertturnejā Believe Tour.

Džastins Bībers popularitāti ieguva pateicoties savu uzstāšanos videoierakstiem, ko dziedātāja māte ievietoja YouTube. 2008.gadā Bībers parakstīja līgumu ar ierakstu studiju „Raymond Braun Media" un laida klajā savu minialbumu My World. Visas septiņas minialbuma dziesmas iekļuva Billboard Hot 100, bet pats minialbums ieguva platīna albuma statusu ASV un Kanādā, bet zelta albuma statusu Austrālijā.

2011.gadā dienas gaismu ieraudzīja biogrāfiska koncertfilma par Džastinu Bīberu.

Svarīgākais