Zane Dombrovska grib Nosargāt sapni

Zane Dombrovska kopā ar komponistu un aranžētāju Džulianu ieskaņojusi jaunu singlu "Nosargāt sapni". Mūzikas un vārdu autors - Džulians (Jānis Zvirgzdiņš).

Ziemassvētku laiks ir īpašs laiks, kad gribas mīlēt un sapņot... Kaut ko vēlēties un cerēt, ka tas piepildīsies.

"Ar Džulianu iepazināmies pagājušajā gadā, Ziemassvētku laikā, kad kopā ar Ingu Ulmani un citiem māksliniekiem, muzicējām labdarības koncertos Latvijas baznīcās. Toreiz Jānis man starp koncertu mēģinājumiem uzlika noklausīties šo dziesmu - man tā tik ļoti iekrita atmiņā un sirdī, ka, saņemot uzaicinājumu piedalīties labdarības koncertos arī šogad, uzreiz zvanīju Jānim un teicu, ka vēlos šo dziesmu iedziedāt. Tagad abi esam priecīgi par paveikto," teica Zane.

Šogad Ziemassvētku labdarības koncerti Latvijas baznīcās notiks no 13. līdz 17. decmebrim. Koncertprogramma saucas "Karameles".

Dziesmu "Nosargāt sapni" akustiskajā versijā varēs noklausīties Zanes Dombrovskas un brāļu Petrausku koncertā 20. dec. plkst. 16:00 Kinoteātrī Rīga.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais