Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ra­dio­ve­te­rāns Ži­gats pa­met "Ra­di­o SWH"

Gru­pas "Pien­ve­dē­ja pie­dzī­vo­ju­mi" lī­de­rim Mā­rim Ži­ga­tam šo­brīd ir brī­vā­kas ro­kas ra­do­šām iz­paus­mēm – viņš pa­me­tis dar­bu Ra­di­o SWH».

«Ra­di­o SWH» ēte­rā mū­zi­ķis un dī­džejs Mā­ris Ži­gats bi­ja dzir­dams ap­tu­ve­ni des­mit ga­dus. Sa­vu lē­mu­mu aiziet no dar­ba ra­dio­sta­ci­jā viņš pa­gai­dām ne­ko­men­tē. «Da­rī­šu to zi­nā­mu pēc kā­da lai­ka, kad būs skaidrs, kas no­tiks tā­lāk un kā­pēc [šāds lē­mums ti­ka pie­ņemts],» par sa­viem nā­kot­nes plā­niem no­slē­pu­mai­ni iz­tei­cās Ži­gats.

Arī par nu jau 15 ga­dus past­āvo­šo «pien­ve­dē­ju» nā­kot­nes plā­niem viņš ir tik­pat no­slē­pu­mains. «Esam uz ka­ra ta­kas,» sme­jas Ži­gats. «Nav māk­sla ie­rak­stīt jaun­u al­bu­mu, bet ko pēc tam ar to da­rīt? Kur spē­lēt nav, di­viem kon­cer­tiem ga­dā iz­dot al­bu­mu – tas bū­tu pā­rāk grez­ni.» Stu­den­tu klu­bā kon­cer­tā gan iz­ska­nēs kāds ne­dzir­dēts ga­bals, ta­ču tā ne­būs jaun­a, bet gan ie­priekš ne­pub­li­cē­ta un līdz šim «dzī­va­jā» ne­at­ska­ņo­ta dzies­ma.