"Cosmos"dalībnieks sasirdzis; Talsos paredzētais koncerts tiek atcelts

Atcelts svētdien, 6.decembrī, Talsos plānotais vokālās grupas "Cosmos" koncerts, informēja koncertaģentūras "Positivus Music" direktors Ģirts Majors.

Piektdienas vakarā neilgi pēc pirmā pasaku tūres koncerta Cēsīs kļuva skaidrs, ka grupas dalībnieka slimības dēļ tiek atcelts grupas koncerts Talsos, kas bija paredzēts svētdien Talsu Tautas namā. "Cosmos" jūtas ļoti sarūgtināti par notikušo un visdrīzākajā laikā cer viesoties Talsos.

Patlaban plānots, ka nākamais grupas koncerts Aizkrauklē notiks. Tas plānots 11.decembrī plkst.18.30 Aizkraukles pilsētas kultūras namā. Pēc tam grupa iecerējusi uzstāties Limbažos, Jelgavā, Liepājā, Saldū, Rīgā, Siguldā.

Saņemt naudu par nopirktajām koncerta biļetēm varēs kasēs, kurās tās iegādātas. Biļetes uz koncertiem nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un koncertu norises vietās.

Jau ziņots, ka gandrīz pēc divu gadu pārtraukuma "Cosmos" priecēs klausītājus visā Latvijā, ieskandinot Ziemassvētkus un pavadot ziemas aukstākos mēnešus, stāstot pasakas, dziedot dziesmas un spēlējot teātri koncertos visā Latvijā.

Svarīgākais