Izsludināta dziesmu pieteikšana Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei

© publicitātes

Latvijas Televīzija (LTV) izsludinājusi dziesmu pieteikšanu 2014.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei.

Dziesmas Eirovīzijas nacionālajai atlasei var iesniegt līdz 20.novembrim. Nacionālās atlases konkursam savas dziesmas var pieteikt tikai Latvijas autori.

LTV arī šogad pārraidīs "Eirovīzija 2014" atlases kārtas un starptautisko konkursu gan televīzijā, gan internetā un ir pārliecināta, ka nacionālās atlases uzvarētāji Latviju šogad parādīs vislabākajā gaismā, pauda LTV valdes loceklis un programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs.

Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases sauklis arī nākamgad būs "Piecel kājās Eiropu!".

Nacionālās atlases pusfinālā iekļuvušās 24 dziesmas tiks paziņotas 2.decembrī.

Nacionālās atlases pusfināli notiks Rīgā 18.janvārī un 19.janvārī. Katram pusfinālam tiks izvēlētas 12 dziesmas. Sešas dziesmas no katra pusfināla sacentīsies finālā Ventspilī 1.februārī.

Starptautiskais Eirovīzijas konkurss notiks Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā. Konkursa pusfināli notiks 2014.gada 6.maijā un 8.maijā, bet fināls - 10.maijā.

Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa atrodama mājaslapā "www.ltv.lv/lv/eirovizija/sadaljas/pieteikshanas/".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais