Bejonsa un Lady Gaga kļuvušas par galvenajām "Grammy" balvas pretendentēm

Lady Gaga © Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Bejonsa un Lay Gaga nominētas trīs no četrām pamatkategorijām muzikālajai balvai „Grammy”.

Nominācijā „Gada ieraksts” izvirzītas Bejonsas dziesma „Halo” un Lady Gaga ar „Poker Face”. Kategorijā „Gada albums” nominēta Bejonsa ar albumu „I Am... Sasha Fierce” un Lady Gaga ar „The Fame”. Kategorijā „Gada dziesma” nominēta Bejonsa ar dziesmu „Single Ladies (Put A Ring On It)” un Lady Gaga ar dziesmu „Poker Face”. Šāda informācija atrodama ASV Nacionālā Ierakstu mākslas un Zinātnes Akadēmijas oficiālajā mājas lapā.

Grammy balva (Grammy awards) - kopš 1959. gada tiek pasniegtas gramofona balvas par izciliem sasniegumiem mūzikas ierakstu industrijā. Tās pasniedz ASV Nacionālā Ierakstu mākslas un Zinātnes Akadēmija (National Academy of Recording Arts and Sciences).

2010.gadā uzvarētāju apbalvošana notiks 31.janvārī Losandželosā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais