Rīgu pieskandinās Intars Busulis un citi pašmāju ielu muzikanti

17.augustā Rīgas svētku ietvaros vecpilsētas sirdī norisināsies "Ielu mūzikas diena", kuras ietvaros muzikanti no dažādām Latvijas pilsētām visas dienas garumā priecēs svētku viesus un apmeklētājus, izpildot dažādus muzikālus priekšnesumus.

Šogad jau trešo gadu pēc kārtas Rīgas pilsētas svētku ietvaros norisināsies "Ielu mūzikas diena", pulcējot dalībniekus un apmeklētājus pasākuma norises vietās - Tirgoņu, Audēju, Torņu, Kaļķu un Vaļņu ielās, kā arī Bastejkalnā, Berga bazārā un Kalnciema kvartālā. Pasākums sāksies divos pēcpusdienā un norisināsies līdz deviņiem vakarā. Svētku patrona lomā iejutīsies dziedātājs Intars Busulis, kurš kopā ar Latvijas pūšaminstrumentālistu Vairi Nartišu sniegs muzikālās performances Bastejkalnā (15.30 - 16.00) un Audēju ielā (18.00 - 18.30).

"Ielu mūzikas dienas" komanda piedalīsies arī Rīgas svētku ietvaros notiekošajā Kanāla regatē, kurā norisināsies atraktīva cīņa par tituliem "Ātrākais Kanālbraucējs", "Elegantākā Ekipāža", "Skumjais Ūdensmalējs" un "Preses Pīle". No dalībnieku vidus pasākumu sacensībās pārstāvēs grupa "Inthemes". 

Kā zināms, šogad Rīgas svētki norisināsies no 16. līdz 18.augustam, piedāvājot plašu aktivitāšu programmu gan mākslas, teātra, mūzikas un dejas izrāžu mīļotājiem, gan tiem, kam tuvāki sporta pasākumi un dažādas atrakcijas.

Izklaide

Jo lielāki meli, jo lielāka iespēja, ka tiem noticēs, – šo apgalvojumu var attiecināt uz vairākiem visai neseniem gadījumiem, kad krāpnieki peļņas vai slavas nolūkos stāstīja neiedomājamas lietas, taču daudzi viņiem ticēja līdz pat brīdim, kad meli sabruka kā kāršu namiņš, vēsta kanāls “National Geographic”.

Svarīgākais