Mets Deimons varētu atgriezties nākamajā "Borna" filmā

© Scanpix/Reuters

Aktieris Mets Deimons apsver iespēju atgriezties aģenta Borna lomā.

Intervijā respektablajam izdevumam "The Hollywood Reporter" studijas Universal Pictures šefs Adams Fogelsons atklāja tuvākās nākotnes plānus, kuru vidū ir arī jaunas "Borna" filmas, turpinot vienu no pēdējās desmitgades veiksmīgākajām asa sižeta filmu franšīzēm. Pirmajās trīs filmās titullomu atveidoja Mets Deimons, un 2012.gadā uz ekrāniem iznāca ceturtā "Borna" filmu sērija bez Meta Deimona piedalīšanās. Lai arī ceturtās filmas centrālais varonis ir cits aģents, kuru spēlēja Džeremijs Reners, studija šo filmu veidoja, izmantojot Džeisona Borna filmu vidi un iekļaujot tajā atsauces uz Borna gaitām. Kā šonedēļ ziņo studijas vadītājs, notiek pārrunas par Meta Deimona atgriešanos nākamajā "Bornā" vai pat nākamajās daļās.

"Tas, ka būs vēl kāda "Borna" filma, ir 100% skaidrs. Mets Deimons ir izteicies par iespējamo atgriešanos Borna lomā, un mēs par to noteikti ar viņu vēl runāsim. Iepriekšējā jeb ceturtā "Borna" filma mums paver daudz iespēju, kā šo stāstu attīstīt tālāk," klāsta studijas Universal priekšnieks A.Fogelsons.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.