Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Brūss Villiss atsakās tikties ar savām meitām

Aktieris Brūss Villiss atteicies tikties un materiāli palīdzēt savām meitām Rumerai (23), Skautai (20) un Talulu (18), kuras dzimušas viņa laulībā ar aktrisi Demiju Mūru, vēsta ārzemju mediji.

Šādu lēmumu viņš pieņēmis pēc tam kad meitas pārtrauca kontaktēties ar  savu māti Demiju un centās ar tiesas palīdzību piespiest māti likt viņas mierā. 

Brūss ir ļoti vīlies savās meitās un nevar saprast kā viņas pārvērtušās tādās izlutinātās liekulēs un kā varbūt tāda atteiksme pret māti, skaidro aktierim "tuvu stāvošas" personas.

Kaut arī Brūss ir otreiz precējies un arī šajā laulībā viņam ir bērni, viņš tomēr turpina rūpēties gan par Demiju Mūru, gan materiāli palīdzēt savām un Demijas meitām.

Ja aktieris tiešām īstenos savus izteikumus viņa meitām nebūs iztikas līdzekļu.

Demija Mūra ir dziļā depresijā pēc šķiršanās ar savu otro vīru aktieri Eštonu Kačeru.

Šis notikums viņai izvērtās traģēdiju, tādēļ Demija centās aizmirsties ar alkohola un psihotropo vielu palīdzību. Viņa nokļuva slimnīcā.

Taču meitas ne tikai neatbalstīja novecojošo aktrisi, bet arī, izmantojot advokātu palīdzību, no mātes norobežojās.

«Demija viņām nepārtraukti zvana, sūta e-pastus, autoatbildētājā atstāj žēlabainus ziņojums, lūdzot viņai piezvanīt, meitām no tā metas nelabi. Viņas patiešām uztraucas par māti, jo viņas stāvoklis ir tuvi robežai, Demija var zaudēt kontroli pār sevi» stāsta kāds ģimenes draugs.

Savukārt citi mediji jau ziņo, ka Demija Mūra redzēta sabiedriskās vietās kopā ar jaunu draugu 29 gadus veco Martinu Hendersonu. Abi redzēti Konektikutas pludmalē, demija esot izskatījusies laimīga un priecīga.