Dženifera Lopesa tiesājas ar bijušo vīru, kurš nolēmis pārdot viņas "intīmo video"

© Scanpix

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa par vairākiem miljoniem dolāru iesūdzējusi tiesā savu bijušo vīru Odžani Noa. Bijušais laulātais draugs plānoja publiskot 1997.gadā tapušus intīma rakstura videoierakstus no bijušo dzīvesdraugu medusmēneša.

Lopesa un Noa, tolaik vēl oficiants no Maiami, apprecējās 1997.gada 22.februārī. Tiesa gan abu laulība ilga nepilnu gadu. Pēc šķiršanās abi parakstīja līgumu par privātās dzīves detaļu nepubliskošanu, vēsta "Reuters".

Neskatoties uz to, jau 2006.gadā Noa pārkāpa vienošanos, sākot rakstīt grāmatu par kopdzīvi ar dziedātāju. Toreiz Lopesai izdevās no viņa tiesas ceļā piedzīt 545 tūkstošus dolāru.

Iemeslu jaunām domstarpībām radījusi dokumentālā filma "Kā es precējos ar Dženiferu Lopesu: Džei Lo un Odžani Noa stāsts" ("How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story"), kuru izdomas bagātais bijušais vīrs plānoja filmēt tuvākajā laikā. Noa filmā gribēja iekļaut video materiālus no ģimenes arhīva, arī medusmēneša laikā filmētos.

Lopesa apgalvo, ka šajos video materiālos viņa redzama visai pikantās situācijās ar minimālu apģērbu skaitu.

Dziedātāja uzskata, ka šāda filma pārkāpj abu noslēgto vienošanos un cer tiesas ceļā no bijušā vīra iegūt vismaz 10 miljonus dolāru.

Patlaban Losandželosas tiesa aizliegusi Noa jebkādā veidā izplatīt vai pārdot filmu. Pagaidām bijušais vīrs nedomā padoties.

Svarīgākais