Fēliksu jeb Ģirtu Ķesteri grib satikt teju 1200 fanu

© publicitātes foto

Īpašais TV3 izveidotais UgunsGrēka draugu klubs piedzīvo jau trešo tikšanos. Šajā reizē seriāla faniem bija iespēja aci pret aci sastapt UgunsGrēka aktieri Ģirtu Ķesteri jeb Fēliksu.

Konkursam pieteicās teju 1200 fanu un laimīgā piedzīvojumu meklētāja izrādījās divu bērnu māmiņa Lāsma Broma. Viņa kopā ar aktieri Ģ.Ķesteri kāpa uz kvadricikla un pēc tam baudīja pikniku brīvā dabā. Baudi UgunsGrēka draugu kluba piedzīvojumu no šīs dienas pēcpusdienas tikai TV3 Play mājas lapā www.tv3play.lv!

Līdz šim trim UgunsGrēka draugu kluba pasākumiem pieteikušies 4000 seriāla fani, bet vēlmi satikties ar Ģirtu Ķesteri izteica 1200 kandidāti. Randiņš jeb tikšanās ar iemīļoto aktieri notika kvadricikla mugurā. Kā Fēlikss televīzijas reklāmā aicināja "Ņem ķiveri un dosimies trakā piedzīvojumā!" Šajā reizē trakajā piedzīvojumā kopā ar Fēliksu jeb Ģ.Ķesteri devās Lāsma Broma. Viņa ir 26 gadus veca rīdziniece, UgunsGrēka skatītāja un kaismīga autobraucēja, šobrīd māmiņa uz pilnu slodzi diviem jaukiem bērniņiem. Tā kā Ģ.Ķesteris ir viņas mīļākais aktieris TV3 seriālā, tad L.Broma nolēma nelaist garām iespēju iepazīties ar viņu tuvāk.

Ģ.Ķestera un viņa fanes satikšanās jeb iepazīšanās izvērtās jauka, piedzīvojumu pilna un atklājās, ka L.Bromai braukšana ar kvadriciklu veicas raitāk kā Ģ.Ķesterim. Un tas viena vienīga iemesla dēļ - Ģ.Ķesteris ikdienā pārvietojas ar auto, kuram ir automātiskā ātruma kārba. Bet šis sportiskais dampis, ko sauc par kvadriciklu, klausa tikai tos, kas prot rīkoties ar sajūgu. Lai vai kā, bet abi bija gandarīti par kopā pavadīto laiku svaigā gaisā, baudot ātrumu un motora rūkoņu. Tāpat tika atrasts laiks desu cepšanai, kuru laikā abi pārrunāja L.Bromas interesējošos jautājumus par Ģ.Ķesteri un viņa profesiju. Saldajam ēdienam - abiem bija iespēja baudīt motokrosa leģendas Leona Kozlovska aizraujošo braucienu pa trasi. Tas bija ko vērts!