Televīzijas skatītāji varēs vērot "Pasauļu karu"

Skatītāju interesei arvien pieaugot par ekstrasensu darbu un ar mistiku saistītām tēmām,7. aprīlī Pirmajā Baltijas kanālā (PBK) notiks pirmizrāde mistikas šovam "Ekstrasensu cīņa. Pasauļu karš", kas ir sava veida Pasaules kausa izcīņa starp ekstrasensiem, šamaņiem un gaišreģiem.

Projekts startē sestdien, 18:35, ar speciālās programmas "Pasauļu karš. Sākums" pirmizrādi. Tā vēsta par šova dalībnieku atlases procesu, kura gaitā starp simtiem cilvēku ar ekstraordinārām spējām no Eiropas, Āzijas, Āfrikas un Amerikas tika atlasīti 12 visspēcīgākie ekstrasensi. Pēc tam, 20:20 PBK ēterā būs skatāma pirmā cīņa, kurā spēkiem mērosies zintnieki, gaišreģi un pat īsts vudu šamanis no Nigērijas! Ņemot vērā spēkošanās starptautisko, pat starpkontinentālo mērogu, konkurence solās būt izcili sīva.

Azerbaidžānas analogā TV šova uzvarētājs apgalvo: "Par savu lielāko sasniegumu uzskatu to, ka šeit, starp simtiem citu ekstrasensu, vērtēju sevi kā visspēcīgāko. Tā nav lielīšanās, spējīgāku par sevi es patiešām nevienu neredzu."

Daudzi dalībnieki pārvarējuši milzīgus attālumus tikai tāpēc, lai mērotos spēkiem par dalību šajā projektā. Cīņa solās būt bezgala spraiga, jo konkurence ir milzīga.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais