Pirmizrāde Nila Skapāna animācijas filmai "Es gribu redzēt rūķīšus!"

© publicitātes foto

Kinoteātrī "Splendid Palace" 29.februārī notiks režisora Nila Skapāna jaunās animācijas filmas "Es gribu redzēt rūķīšus!" pirmizrāde.

Animācijas filma "Es gribu redzēt rūķīšus!" ir optimisma un dzīvesprieka pilnās Vanesas stāsts par pirātu meiteni un teiksmaino rūķu zemi šokolādes kalna pakājē. Filmas tapšanu ir iedvesmojis savulaik žurnālā "Patiesā Dzīve" publicētais raksts par neredzīgu meiteni Vanesu.

"Es gribu redzēt rūķīšus!" ir pirmā animācijas filma, kas pieaugušajiem palīdz ar bērniem runāt par to, cik cilvēki mēdz būt atšķirīgi un kas ir lietas, kas visus vieno. Šī ir arī pirmā Nila Skapāna animācijas filma, kurā ir runātais teksts, un savu lomu Vanesa ir ierunājusi pati.

Jaunā filma ir koša un dzīvespriecīga, un tajā plastilīna tehnikā darinātie tēli izdzīvo dažādus neparastus stāstus.

Filmas pirmizrāde būs labdarības animācijas filmu seanss bērnunamu un krīzes centru audzēkņiem, kā arī bērniem, kas pārvietojas ar ratiņkrēslu palīdzību.

Lai arī seansa galvenais notikums būs režisora jaunās filmas "Es gribu redzēt rūķīšus!" pirmizrāde, programmā tiks demonstrētas arī vairākas citas Nila Skapāna animācijas filmas, kas tapušas "Jura Podnieka studijā", piemēram, animācijas filma "Burvīga diena", "Redzi, Trusi?... tētis brauc uz Londonu!", "Puslācis" un "Pavasaris".

No 3.marta sestdienās un svētdienās to demonstrēs kinoteātrī "Splendid Palace".

Svarīgākais