Oskara balvas pasniegšanas ceremoniju iespējams vadīs Edijs Mērfijs

ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas organizatori izvēlas iespējamo 84. Oskara balvas pasniegšanas ceremonijas vadītāju, ziņo Deadline.

Organizatori 2012.gada 26. februārī paredzētās ceremonijas vadīšanu vēlas uzticēt aktierim Edijam Mērfijam. Vai tiešām Mērfijs, kurš jau izrādījis interesi par šo iespēju tiks apstiprināts godpilnajai lomai, būs zināms pēc 6. septembrī notikušās ASV Kinoakadēmijas sēdes.

Oskara balvas pasniegšanas ceremoniju producē Dons Mišers, kurš ir arī pasākuma režisors un Brets Ratners, abiem ir savas kandidatūras ceremonijas vadītāja lomai.

Ratners šajā lomā vēlas redzēt Mērfiju, savukārt Mišers savas nosauks tikai Kinoakadēmijas sēdē.

Iespējams, ka Mišera nosauktais kandidāts būs Bilijs Kristels, kurš jau vadījis - 69.,72. un 76. Oskara balvas pasniegšanas ceremonijas un nesen izteicies, ka vēlētos to darīt atkal.

Ratners pašlaik strādā pie kriminālkomēdijas "Tower Heist", kurā vienu no galvenajām lomām atveido Mērfijs, filmā bez tam tēlo Bens Stillers, Keisijs Afleks, Alans Alda. Paredzēts, ka filma uz ekrāniem iznāks šā gada novembrī.

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais