Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Augusta beigās pirmizrādi piedzīvos animācijas filmas “Lote un Mēness akmens noslēpums”

© Publicitātes foto

Filmu studijā RIJA rit beidzamie darbi pie animācijas filmas “Lote un Mēness akmens noslēpums”, kuras pirmizrāde paredzēta augusta beigās.

“Lote un Mēness akmens noslēpums” ir otrā pilnmetrāžas animācijas filma par dzīvespriecīgās suņu meitenes Lotes un viņas draugu piedzīvojumiem, kas ir tikpat aizraujoša, krāsaina un jautra kā pirmā filmiņa “Lote no Izgudrotāju ciema”, kas pirmizrādi piedzīvoja 2007. gadā.

Šoreiz stāsts ir par noslēpumaino Mēness akmeni. Ir daudz varoņu, kas alkst to atrast, un katram ir savas idejas, ko ar to iesākt. Lote un Klauss savā aizraujošajā ceļojumā satiek vairākus krāsainus un īpašus filmas varoņus. Katra no šīm tikšanās reizēm palīdz Lotei iemācīties ko jaunu par pasauli.

Šobrīd studijā notiek filmas ierunāšana, kur tēlos iedzīvojas populāri latviešu aktieri. Tāpat kā iepriekšējā, arī jaunajā filmā dziesmas iedziedājis Renārs Kaupers.

Filmas pirmizrāde paredzēta 26.augustā vienlaicīgi vairākās Latvijas vietās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Talsos, Valmierā, Siguldā, Daugavpilī un citviet.