Meklē masu skatu dalībniekus Krievijas TV seriālam “Apagabala drāmas teātris”

Jau no aprīļa beigām Rīgas ielās notiek Krievijas TV seriāla "Apgabala drāmas teātris" (Obldramteatr) filmēšana. Seriālā piedalās populāri Krievijas kino un teātra aktieri - Jevgenijs Ciganovs, Aleksejs Serebrakovs, Aleksandrs Iļjins, Marija Maškova, Andrejs Merzlikins, kā arī Latvijas aktieri Ivars Kalniņš, Arnis Līcītis, Lauris Dzelzītis, Gundars Āboliņš, Uldis Anže, Jānis Paukštello, Gints Grāvelis, Indra Burkovska, Ainārs Ančevskis un vēl 80 Latvijā zināmi aktieri.

Seriāla notikumi risinās palielā provinciālā pilsētā Krievijā, apgabala centrā, kur ir teātris, augstskola un pat tramvajs. Notikumi norisinās 1949.gadā, Staļina 70-tajā dzimšanas gadā.

Galvenais varonis – frontes virsnieks Sergejs Vasiļjevičs Gastevs, 30-gadnieks, šobrīd strādā par pasniedzēju juridiskajā institūtā, bet pagātnē bijis rajona izmeklētājs.

Noziedzība pilsētā sit augstu vilni un rajona partijas komiteja nolemj izveidot štābu cīņai ar bandītsmu, kuram dot neierobežotas pilnvaras.

Gastevs, pilnvarots no štāba, uzsāk divu nenozīmīgi lietu izmeklēšanu, kuras pakāpeniski pārvēršas parsarežģītu pārkāpumu mahināciju, kuru aizsedz viltus gatavošanās Staļina dzimšanas dienai. Katrs cilvēks, kurš tiek ievilkts šajā lietā, kas aizsegta ar lielā vadoņa vārdu, tiek pakļauts bīstamībai tikt saukts pie atbildības pēc politiskā panta.

Visi, kuri vēlas piedalīties seriāla filmēšanas tapšanā tiek aicināti pieteikties masu skatu filmēšanā 26. un 27. maijā k/n “Ziemeļblāzma”.

Izklaide

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu ielas radošajā kvartālā šo sestdien, 28. septembrī, norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti visi vinila plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši interesenti.

Svarīgākais