Vudijs Allens gatavojas jaunas filmas uzņemšanai Romā

Aktieri Elēna Peidža un Džese Eizenbergs pievienojušies amerikāņu režisora Vudija Alena nākamās filmas aktieru kolektīvam, ziņo Variety.

Filmā bez abiem jaunpienācējiem darbosies arī Penelope Krusa un Aleks Boldvins. Scenāriju savai jaunajai filmai sarakstījis pats Alens, sižeta detaļas pagaidām netiek atklātas, zināms vien tas, ka filmēšana sāksies šī gada vasarā Romā.

Pēdējās Vudija Alena filmas "Pusnakts Parīzē", kurā spēlē aktieri Ouens Vilsons,Mariona Kotiljāra un Reičela Makadamsa pirmizrādi piedzīvos gandrīz pēc mēneša Kannu kinofestivāla atklāšanā. "Pusnakts Parīzē" ir romantiska komēdija par kādu ģimeni, kas dodas uz Francijas galvaspilsētu. Viņus pavada kāds jauns pāris, kuram jāpārvar ilūzija, ka citu dzīve ir labāka. Filmā spēlēs arī Ketija Beitsa un Maikls Šīns. Kannu kinofestivāls notiks no 11.- 22. maijam. Šajā filmā epizodisku Rodēna muzeja gides lomu spēlē arī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni-Sarkozī.

Kā ziņo franču nedēļas izdevums "Journal du Dimanche", Vudijs Alens intervijā izteicies, ka ja viņam ienāktu prātā uzaicināt filmēties Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī,tam tiktu piedāvāta Bogarta loma. "Sarkozī piestāvētu "mačo" loma.

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais