Latvijā ražos seriālus Krievijas tirgum

Gaidāmās kinofilmas "Es mīlu Tevi, Rīga" režisors Pāvels Gumennikovs jau 26. martā uzsāks darbu pie Latvijā vēl nebijuša televīzijas projekta - sadzīviski izklaidējoša seriāla krievu valodā, kuru plānots demonstrēt ne tikai Krievijas auditorijai, bet vienoties par seriāla demonstrēšanu arī kādā no Latvijas televīzijām.

Režisors Pāvels Gumennikovs atzīst, ka kopā ar savu komandu vēlas veidot seriālu, kurš skars visiem tik pazīstamas tēmas-godkārību, karjeras izvēli, mīlestību, seksu, patiesību un melus. Katra sērija būs kā jauns, atsevišķs stāsts, kurš skatītājiem spilgti paliks atmiņā. Seriāla epicentrā būs četri tēli, kuru ikdienas piedzīvojumi aizrit kādā no Rīgas ofisiem.

Par galveno lomu atveidotājiem izraudzīti Rīgas Starptautiskās Ekonomikas un Biznesa Administrācijas augstskolas (RISEBA) audiovizuālās mediju mākslas audzēkņi Vladislavs Kovaļevs, Lelde Podniece un ex-studente Alīna Feldmane. Seriāla tituldziesmu iedziedājusi viena no "Jaunā Viļņa 2009" konkursa atlases dalībniecēm Alīna Feldmane.

Par filmēšanas vietu izraudzīts Baltijas lielākais izklaides un atpūtas komplekss Viesnīca Royal Casino SPA & Hotel Resort, kurā jau 26.martā pulcēsies filmēšanas komanda, lai uzsāktu seriāla filmēšanu. Ar režisoru sadarbību uzsācis arī multimākslinieks Aldis Kukurs.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais