Kolinam Fērtam piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā

© Scanpix/Reuters

Britu aktieris Kolins Fērts kļuvis par zvaigznes īpašnieku Holivudas slavas alejā,ziņo BBC News.

Saņemot savu zvaigzni svinīgajā ceremonijā 13. janvārī, 50 gadus vecais Kolins Fērts sacīja, ka ir ļoti apmierināts ar vietu, kurā zvaigzne atrodas, jo blakus atrodas aktrises Emmas Tompsones zvaigzne.

Jāatgādina, ka Fērts un Tompsone ir bijuši partneri tādās filmās kā „Brīnumainā aukle”,"Tāda ir mīlestība".

Fērts ieradās Losandželosā ne tikai, lai saņemtu zvaigzni slavas alejā, bet arī lai piedalītos Zelta Globusa balvas pasniegšanas ceremonijā, kas notiks 16. janvārī.

Fērts par karaļa Džordža VI lomu filmā "Karaļa runa" (The King's Speech), ir favorīts labākā aktiera kategorijā teju visās iespējamajās kino jomas balvās.

Filma "Karaļa runa" ir nominēta septiņiem Zelta Globusiem.

Jau ziņots, ka arī Britu kinoakadēmija (British Academy of Film and Television Arts) BAFTA 15 nominācijās izvirzījusi filmu "Karaļa runa", tai skaitā gada labākā aktiera kategorijā nominēts KOlins Fērts.

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais