Nosauktas 2010. gada populārākās filmu zvaigznes un filmas

Pasaules lielākais un nozīmīgākais kino portāls un datu bāze – Imdb.com veicis interneta aptauju par 2010. gada populārākajām filmu zvaigznēm, filmām.

Aptaujas pirmajā vietā celts aktieris Džonijs Deps. Deps, kurš šogad bija redzams filmās "Alise brīnumzemē" un jaunajā filmā "Tūrists" no goda pjedestāla nogāzis iepriekšējā gada uzvarētāju Robertu Patinsonu ("Krēslas" sāga), kas tagad ieņēmis trešo vietu.

Otrajā vietā ir "Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte, kas arī 2009.gadā ieņēma otro pozīciju.

Savukārt ceturtajā vietā ierindojies Leonardo Di Kaprio

Piekto vietu ieņēmis Breds Pits, bet pirmo sešinieku noslēdz "Dzelzs vīrs" Roberts Daunijs Jr.,britu aktieris Kristians Beils ierindojies septītajā, bet Džerards Batlers astotajā vietā.

Savukārt top desmit devītajā vietā ierindojusies Megana Foksa , bet desmitajā episkās piedzīvojumu filmas "Avatar" zvaigzne, aktrise Zoe Saldana (Zoe Saldana).

Savukārt par gada labāko filmu Imdb lietotāji ir atzinuši "Pirmsākumu". Pirmajā trijniekā iekļuvušas arī "Rotaļlietu stāsts 3" un "Sociālais tīkls". Tām seko animācijas filmas "Kā pieradināt pūķi" un "Sapinušies". Sestajā vietā ierindojusies "Kick-Ass: jaunie supervaroņi", bet septītajā - "Slēgtā sala". Desmitniekā iekļuvis arī Harija Potera sāgas kārtējais turpinājums "Harijs Poters un Nāves dāvesti: Pirmā daļa". Devītajā vietā ir "Skots Pilgrims pret pasauli", bet topu noslēdz trilleris "Pilsēta".

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais