Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Skatītāju vērtējumam tiek nodots seriāls par narkokurjera Priverta gaitām

© Publicitātes foto

Nākamnedēļ, 3. februārī, pirmizrādi piedzīvos seriāls “Nebaidies ne no kā”, kas balstīts uz notikumiem, kuri aprakstīti skandalozā narkokurjera Rolanda Priverta grāmatā ar tādu pat nosaukumu. Andreja Ēķa režisētais seriāls būs skatāms ceturtdienu vakaros pulksten 22.05 kanālā TV3.

“Nebaidies ne no kā” ir pirmais Latvijā veidotais mākslas seriāls par narkobiznesa aizkulisēm, iedvesmojoties no 90. gados atpazīstamā narkokurjera Rolanda Priverta autobiogrāfiskās grāmatas “Nebaidies ne no kā”.

Seriālā tiek atspoguļotas grāmatā aprakstītās ainas, kurās autors stāsta par dažādām nelikumībām, ko savā dzīvē ir paveicis, kā arī skarbo pieredzi cietumos, kur pavadījis 18 gadus no dzīves.

“Laupīšanas, spekulācijas ar valūtām, narkotikas un paralēli tam nodevība, meli, viltus solījumi, savstarpējā izrēķināšanās un izpostītas dzīves - tā ir tikai daļa no seriālā apspēlētajām tēmām. Neskatoties uz visai kriminālo sižetisko līniju, seriālā caurvijas mūžīgais stāsts par mīlestību, kas galvenā varoņa izvēļu dēļ tiek pakļauta dažādiem pārbaudījumiem,” tā tiek pieteikts seriāls.

Seriālā galvenajā lomā ir Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kaspars Dumburs, kurš atveido Rolandu Privertu. “Ikviens, kurš nonācis saskarsmē ar galveno varoni, ir iekļuvis pamatīgā adrenalīna virpulī. Šī vide ir kā krievu rulete. Taču - šī aptvere ir pilna! Un ir tikai viens jautājums - kad tā izšaus? Šeit žēlots netiek neviens - bizness, kur katrs iesaistītais ir pakļauts riskam,” tā Kaspars Dumburs. Seriālā redzami arī tādi aktieri kā Dita Lūriņa, Mārtiņš Počs, Imants Strads, Mārtiņš Upenieks, Baiba Broka, Sanda Didžus un daudzi citi.