Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

RIGA IFF informē par seansu norisi pēc plānoto epidemioloģisko ierobežojumu stāšanās spēkā

© rigaiff.lv

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF), kas šogad norisinās no 14.oktobra līdz 24.oktobrim, informē par festivāla norisi no brīža, kad Latvijā oficiāli stāsies spēkā papildu ierobežojumi epidemioloģiskās situācijas uzlabošanai. Līdz šim plašsaziņas līdzekļos izskanējis, ka minētie ierobežojumi plānoti no ceturtdienas, 21.oktobra. Festivāla rīkotāji piemēros ierobežojumus klātienes seansiem līdz ar to stāšanos spēkā.

Reaģējot uz plānotajiem ierobežojumiem, skatītājiem tiks nodrošināta iespēja ieplānotos seansus baudīt tiešsaistē, visā Latvijas teritorijā, to sākotnēji paredzētajos laikos.

Festivāls lūdz apmeklētājus sazināties ar RIGA IFF atbalsta centru klātienes biļešu nomaiņai uz tiešsaisti: atbalsts@rigaiff.lv

Līdz svētdienai programmā skatāmi darbi no visām 10 festivāla sadaļām, tostarp lielākā daļa RIGA IFF Pilnmetrāžas filmu konkursa filmu, kas turpina sacensību par festivāla galveno balvu! Šogad RIGA IFF konkursā tiek izrādītas vairāk nekā 100 filmas, piedāvājot gan aktuālo Baltijas jūras reģiona, gan ziemeļvalstu kino, kā arī pasaules kino festivālos jau augsti novērtētus darbus.

Ar pilnu festivāla programmu, kā arī atklāto vēstuli Latvijas Republikas amatpersonām, ir iespējams iepazīties RIGA IFF mājaslapā - rigaiff.lv.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls vēlas pateikties visiem, kas šajā laikā ar biļešu iegādi un uzmundrinošiem vārdiem atbalsta tā norisi. RIGA IFF astoņu gadu laikā ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem kino kultūras pasākumiem gan Latvijā, gan Baltijas jūras reģionā, nodrošinot Latvijas iedzīvotāju un kino industrijas darbinieku iekļaušanos Eiropas kino ainavā - ceram, ka šo darbu būs iespējams turpināt.