Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Rīgas Starptautiskais kino festivāls informē par darbību ārkārtējās situācijas apstākļos

© RIGA IFF

Rīgas Starptautiskā kino festivāla (Riga IFF) klātienes seansi notiks arī ārkārtējās situācijas laikā, informē Riga IFF.

Departamentā skaidroja, ka Riga IFF jau sākotnēji ticis plānots kā tā sauktā "zaļā režīma" pasākums un, ja Kultūras ministrija (KM) un Ministru kabinets nespers "nepieciešamos soļus", lai kultūras norisēm nodrošinātu pārejas posmu, un spēkā paliks prasība seansus beigt līdz plkst.23, tiks meklēti individuāli risinājumi.

Tāpat departamentā atzīmēja, ka seansiem, kuru norise tiks ierobežota ieviesto pulcēšanās prasību dēļ, tiek izvērtēta papildu seansu organizēšanas iespēja vai citi piemēroti risinājumi. Izmaiņas neskars tiešsaistes seansus, kuri joprojām norisināsies plānotajos laikos.

Festivāla rīkotāji norādīja, ka par izmaiņām konkrētu seansu norisē biļešu turētājiem tiks paziņots pēc iespējas ātrāk, taču ne vēlāk kā divas dienas pirms ieplānotā seansa.

Pasākuma komanda atgādināja, ka šogad lielākā daļa programmas ir skatāma arī tiešsaistē, tāpēc interesenti ir aicināti izmantot arī šo iespēju, mazinot pulcēšanos un atbalstot festivālu krīzes apstākļos.

Paredzēts, ka RIGA IFF norisināsies no 14.oktobra līdz 24.oktobrim.