Kamerons oficiāli apstiprinājis divu Avatara turpinājumu iznākšanu uz ekrāniem

Džeimss Kamerons ir parakstījis līgumu ar studiju 20th Century Fox par filmu "Avatars 2" un "Avatars 3" uzņemšanu, ziņo The New York Times.

Visu laiku ienesīgākas filmas "Avatars" turpinājumu uzņemšanu izskanēja jau šā gada martā,kad Džeimss Kamerons paziņoja, ka veidos divus filmas turpinājumus un tam būs nepieciešami apmēram trīs gadi.

Džeims Kamerons pašlaik strādā pie otrās filmas "Avatar 2", kas tiks veltīta Pandoras okeānu izzināšanai. "Filmās turpināsim atklāt "Avatara" varoņus. Runa, protams, ir par ekoloģiju un ar to saistītām tēmām," komentē Kamerons.

Kamerons sāks darbu pie otrā scenārija izstrādes nākamā gada sākumā. Abas daļas tiks uzņemtas 3D formātā. Ir nosaukti arī filmu plānotie starta datumi, proti, 2014. gada decembris un 2015. gada decembris.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais