Filma "Es gribu tavu meiču" piedzīvo pirmizrādi

Šovakar pulksten 20.00 notiks režisora Mika Ozoliņa (25) veidotās pilnmetrāžas filmas Es gribu tavu meiču! pasaules pirmizrāde. Tiem, kas vēlas redzēt šo Losandželosā, kādā Holivudas studijā uzņemto jaunā censoņa debijas darbu un tikt pie Mika Ozoliņa un galvenās lomas atveidotājas Agneses Zeltiņas autogrāfa, stundu pirms astoņiem jābūt kinoteātrī Rīga.

Filmas scenārija pamatā ir igauņu dramaturga Jāna Tjates luga Bungee Jumping. Tas ir stāsts par mīlošu pāri – meiteni Lauru no Rīgas un Džonu, kuri, vētras laikā dodoties uz drauga dzimšanas dienas svinībām, nomaldās. Meklējot pajumti, viņi nokļūst ekscentriska ceļa zīmju krāsotāja Raula mājoklī, kurš piedāvā Džonam miljonu, lai viņš uz visiem laikiem atstātu savu līgavu.

Es gribu tavu meiču! tika uzņemta rekordīsā laikā – 10 dienās; montāžas darbi norisinājās Warner Brothers studijā. Filmas producente un galvenās lomas atveidotāja ir aktrise Agnese Zeltiņa, vīriešu lomas atveido Loklins Munro, Roberts Paiks Daniels un komiķis Dīrejs Deiviss.

Kinoteātros filma būs skatāmas no 30. oktobra.

Svarīgākais