"Dominas" stāvvietā filmēs Bolivudas mākslas filmas epizodes

29.augustā un 30.augustā tirdzniecības centra "Domina" stāvvietā tiks filmētas Bolivudas spraiga sižeta mākslas filmas "Agent Vinod" epizodes.

Galveno lomu atveidotāji ir populārie Bolivudas aktieri Saifs Ali Hans un Karina Kapura, kura ir pasaulē slavenākās Indijas aktieru dinastijas pārstāve. Filmēšanā Latvijā piedalīsies visi filmas galvenie varoņi, kurus bīstamākajos brīžos dublēs kaskadieri no Sanktpēterburgas.

Filmas uzņemšanu veic Indijas filmu studija "Illuminati Films" sadarbībā ar "Film Angels Studio". Tās pamatā ir stāsts par slepeno aģentu, kurš Indijā saņem ziņu, ka mīklainos apstākļos Krievijā ir gājis bojā viņa draugs. Slepenais aģents nekavējoties dodas ceļā, lai noskaidrotu patiesību. Kopā ar viņu ceļo skaista, jauna sieviete. Viņu ceļš ved caur vairākām valstīm, tostarp Latviju, tas ir bīstams, pilns negaidītiem pārsteigumiem un pavērsieniem.

Izklaide

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu ielas radošajā kvartālā šo sestdien, 28. septembrī, norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti visi vinila plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši interesenti.

Svarīgākais