Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Piedalies! Aicina pieteikties masu skatu dalībniekus Liepājā

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Filmu studija “Baltic Pine Films” meklē masu skatu dalībniekus starptautiskai filmēšanai Liepājā. Filmēšanas norise 2019. gada 1. un 2. aprīlī koncertzālē “Lielais Dzintars”.

Projektā piedalīties tiek aicināti dažāda vecuma liepājnieki - studenti, vidēja vecuma cilvēki un pensionāri. Par dalību projektā garantēta atlīdzība.

Dalībniekiem būs iespēja ieskatīties filmēšanas aizkulisēs, rast priekštatu par filmēšanas procesu un būt daļai no ievērojama starptautiska projekta. Dalībai tiek meklēti cilvēki ar iespēju piedalīties pilnas dienas, Iespējams piedalīties divas vai vienu dienu. Filmēšanas organizatori nodrošina ēdināšanu 3 reizes dienā un patīkamu atmosfēru filmēšanas laikā.

Dalībnieku uzdevums būs iejusties auditorijas lomā, simfoniskā orķestra koncertā. Piesakoties filmēšanai lūgsim ierasties dalībniekus savās drēbēs, kas būtu atbilstoši operas vai teātra apmeklējumam.

Interesenti ir aicināti sūtīt tuvplāna un pilna auguma bildi teātra vai operas apģērbā ar kuru varētu ierasties uz filmēšanu uz e-pastu filmesanaliepaja@gmail.com. Pieteikšanās līdz 28.martam.

Filmēšanas organizātori Latvijā - “Baltic Pine Films” kompānija, kas nodarbojas ar dažādu projektu filmēšanu vairāk kā desmit gadus, "Baltic Pine Films" sadarbības partneru vidū ir visā pasaule pazīstamās kino un TV kompānijas "Warner Bros.", "Discovery", NBC, ZDF, "Channel 4", BBC, "Left Bank Pictures", "Yellow Bird" u.c.