Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Top pirmais latviešu vesterns; galvenajai lomai meklē jaunu meiteni

© Pixabay

Sociālajā tīklā Facebook radošā komanda publicējusi paziņojumu, ka tiek meklēta 15 līdz 19 gadus veca meitene galvenajai lomai topošajā jauniešu piedzīvojumu vesternā "Kur vedīs ceļš".

Topošais projekt tiek prezentēts kā pirmais latviešu vesterns.
"No baltvācu barona muižas īsi pirms paredzētajām kāzām pazūd viņa aizbildniecībā uzaugusi sešpadsmit gadus veca meitene. Aizdomās par nolaupīšanu tur kādu jaunu latviešu zemnieku puisi un pazudušos jauniešus sāk meklēt barona rokaspuiši, vietējie žandarmi un citi spēki, katrs savu mērķu vadīti. Piedzīvojumu filmā par jaunu cilvēku ceļu pretim brīvībai savijas pieaugšanas stāsta romantika, detektīva intriga, vesternam raksturīgie varoņu tipi un mežonīgs dabas tēlojums," vēsta filmas apraksta. Filma top ar Nacionālā Kino centra atbalstu.
Filmas radošā komanda meklē 15 līdz 19 gadus vecu meiteni galvenajai lomai topošajā jauniešu piedzīvojumu vesternā. "Eva ir aristokrātiska, dienvidnieciska izskata jauniete ar plašu emocionālo pasauli. Pieteikums ar fotogrāfiju jāsūta uz e-pastu kurvediscels@gmail.com, iekļaujot nelielu aprakstu par sevi. Iepriekšēja pieredze aktiermākslā nav nepieciešama," aicina paziņojums.