Penelope Krusa salaulājusies ar Havjēru Bardemu

© Scanpix

Holivudā radies jauns "oskarotais" zvaigžņu laulātais pāris: spāņu skaistule, aktrise Penelope Krusa apprecējusies ar talantīgo spāņu aktieri Havjēru Bardemu.

Spāņu izcelsmes pāris mijuši gredzenus Bahamu salās. Laulību ceremonija notikusi kāda tuva drauga mājās tuvinieku un labāko draugu lokā, līgava bija tērpusies modes dizainera Džona galiāno modelētā kāzu kleitā.

Krusa (36) un Bardems(41) kopā filmējušies jau četrās filmās, bet satikties sāka pirms trijiem gadiem. Abiem šī ir pirmā laulība.

Kā apgalvo spāņu skaistule, laulība ir loģisks abu attiecību turpinājums: "Es nevaru simtprocentīgi apgalvot, ka laulības dzīve kaut ko mainīs, bet zinu, ka ticu mīlestībai un ģimenes laimei. Protams, ilgojos arī pēc mazuļa!"

Krusa (36) saņēma Kinoakadēmijas balvu par otrā plāna lomu filmā “Vikija. Kristīna. Barselona”, savukārt H.Bardems saņēmis “Oskaru” par lomu filmā “Kur sirmgalvjiem nav vietas”.

Izklaide

17. un 18.septembrī "Kultūrtelpā Auss" norisinājās "Izdevniecības MicRec" organizētā pirmā "Maestro Songwriting Camp" dziesmu rakstīšanas nometne, kuru apmeklēja arī tās patrons Maestro Raimonds Pauls.

Svarīgākais