Aktiera Roberta de Niro 20 gadus ilgā laulība uz izjukšanas robežas

© Scanpix

Virkne amerikāņu mediju vēsta par aktiera Roberta de Niro un viņa sievas Greisas Haitaueras gandrīz 20 gadus ilgušās laulības izjukšanu.

People ziņo, ka pāris kopš vasaras beigām dzīvojot šķirti, bet The New York Post rīcībā nonākusi informācija, ka tuvākajā laikā abi gatavojas laulības šķiršanas pieteikumus iesniegt tiesā. Lielākais strīds varētu izvērsties par aizbildniecību pār abu sešus gadus veco meitu Helēnu Greisu. UPI atgādina, ka 75 gadus vecais R. de Niro un 63 gadus vecā G. Haitauera apprecējās 1997. gadā pēc gandrīz desmit gadus ilguša romāna. Taču jau pēc diviem gadiem R. de Niro iesniedza šķiršanās pieprasījumu. Sākoties nikniem strīdiem par to, pie kura no vecākiem dzīvos dēls Eliots (pašlaik viņam ir 20 gadu), laulība tā arī netika šķirta, pāris ar laiku salaba un 2004. gada rudenī svinīgi atjaunoja savu laulības solījumu.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais