Skorsēze ķēries pie savas jaunās 3D filmas uzņemšanas

Martins Skorsēze Londonā sācis jaunas filmas, kas balstīta uz Braiena Selznika bērnu grāmatas "The Invention of Hugo Cabret” motīviem,uzņemšanu.

"The Invention of Hugo Cabret” ir stāsts, kura notikumi risinās pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados Francijā un tas stāsta par puisēnu vārdā Hugo. Viņš dzīvo vilcienu stacijā Parīzē kopā ar tēvoci alkoholiķi. Kādu dienu Hugo atrod noslēpumainu ierīci, un, protams, sākas elpu aizraujoši un fantastiski piedzīvojumi.

Leģendārais režisors šo darbu uzņems 3D formātā. Filmā lomas atveidos Džūda Lovs, Kristofers Lī, Saša Barons Koens,Bens Gingslijs un citi aktieri.

Scenāriju filmai sarakstījis Džons Logans, kurš pazīstams pēc darba pie filmas "Svīnijs Tods". Filmas producenti ir Martins Skorsēze un Džonijs Deps, kā Grems Kings Un Tims Hedingtons.

Filmu izplatīs kompānija Sony, un tā uz ekrāniem iznāks 2011.gada 9.decembrī.

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais