Jaunajai "Karību jūras pirātu" sērijai meklē aktrises ar īstām krūtīm

© Scanpix

Kinostudija Disney, kas sākusi gatavoties filmas par Karību jūras pirātiem ceturtās sērijas uzņemšanai, paziņojusi, ka lentē vairs nebūs redzamas aktrises ar mākslīgi palielinātām krūtīm.

Šāda lēmuma iemesls ir tas, ka skatītāji labi iemācījušies atšķirt dabiskos jaukumus no mākslīgajiem, turklāt amerikāņu sabiedrībā, iespējams, pateicoties finanšu krīzei, atkal modē nācis dabiskums.

"Vajadzīga skaista aktrise, augums – 170 cm, kājas izmērs – no 38. līdz 40., vecums – no 18 līdz 25 gadiem, bet pats galvenais – dabiskas krūtis. Dāmas ar implantiem lūdzam mūs netraucēt," – šādu sludinājumu izplatījuši filmas kastinga vadītāji. La Repubblica atgādina, ka iepriekšējās lentēs par kapteiņa Džeka Zvirbuļa un viņa kompānijas piedzīvojumiem nereti redzētas aktrises ar mākslīgajām krūtīm – šādā veidā filmas veidotāji centušies ticamāk atveidot XVIII gadsimta kurtizānes. "Taču laiki mainās, publika spēj atšķirt mākslīgo no dabiskā, un kino apmeklētāju vērīgais skatiens necieš mānīšanos. Tāpēc režisors Bobs Māršals pieņēmis striktu lēmumu – nekādu mākslīgo krūšu," atzinis kastinga grupas pārstāvis. Jāpiebilst, ka amerikāņu tabloīdi, ziņojot par šo lēmumu, nav aizmirsuši paust aizdomas, ka tas varētu būt tikai veikls reklāmas triks, lai pievērstu uzmanību filmai, kuras uzņemšana šovasar sāksies Havaju salās. Keira Naitlija, kas filmējusies iepriekšējās Karību jūras pirātu lentēs, atzinusi, ka pati krūšu palielināšanas operāciju nav veikusi, taču katra filmēšanās diena sākusies ar to, ka viņas jaukumi padarīti vizuāli lielāki. "Ik dienas tas prasīja kādas 45 minūtes – visādas korsetes, krēmi un citas lietas, manas krūtis faktiski pārtaisīja," viņa sacījusi.

Statistika liecina, ka amerikāņu sabiedrība sāk aizvien vēsāk izturēties pret dāmām ar palielinātām krūtīm un attiecīgu operāciju skaits gada laikā samazinājies no 2,1 līdz 1,9 miljoniem. Turklāt vairākas pazīstamas aktrises jau atzinušas, ka, iespējams, atkal gulsies uz operāciju galda, lai atgūtu dabisko krūšu formu. "Man tagad tajā vietā ir divi milzīgi spilveni un sajūta tāda, it kā uz krūtīm būtu uzlikts ūdens matracis. Viss, man pietiek, es savu implantu izlikšu eBay izsolē," piemēram, paziņojusi Šārona Osborna.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais