Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

BALTIJAS PĒRLE: Filma “Izkoptais stils”

© Publicitātes foto

„Sievietei viņas vecums nav tas būtiskākais: ir iespējams būt brīnišķīgai 20 gados, apburošai 40 gados un joprojām neatvairāmai līdz mūža galam. Ikviena sieviete ir tajā vecumā, ko pelnījusi,” – skaidro Koko Šanele.

Sen pagājuši laiki, kad elegants vecums nozīmēja atteikšanos no modes un ārējam izskatam pievērstas uzmanības. Advanced Style – tās ir sievietes, uz kurām nav attiecināmas laika un vecuma kategorijas. Ar milzu pieredzi plecos, viņas jau nekļūdīgi zina, ko vēlas, viņu devīze ir: „Kad kļūstam vecākas, mēs kļūstam brīnišķākas!”

Intriģējoša filma par nenovecojošām un stilīgām Ņujorkas dāmām – bloga Advanced Style zvaigznēm. Tā varones iedvesmo vairākas paaudzes, apliecinot, ka laikam nav varas pār skaistumu. Kur gan citur, ja ne modes galvaspilsētā Ņujorkā, būtu bijis iespējams uzņemt kino par lēdijām ar izkoptu personīgo stilu – kā paņēmienu savā tēlā atainot, ko jūt. 

Šīs modes dāmas 62 līdz 95 gadu vecumā nebaidās stila ziņā izskatīties spilgti, nonākot uzmanības centrā. Stāstu par neparastām „Lielā ābola” iemītniecēm izklāsta slavenais amerikāņu blogeris Ārijs Sets Koens, kas nu jau daudzus gadus publicē savu populāro dienasgrāmatu ar nosaukumu Advanced Style, kurā ievieto fotogrāfijas un raksta par stilīgām, elegantām sievietēm cienījamos gados. 

ASV, 2014, 72 min

Režisore: Līna Plioplaita

Galvenajās lomās: Džoisa Karpati, Ārijs Koens, Linna Della, Zelda Kaplāne, Žakija Mērdoka, Debra Rapoporta

Filma būs skatāma kino festivālā "Baltijas pērle". Kino festivāls notiks no 17.līdz 21.septembrim. Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties "Biļešu serviss" tīklā un kinoteātrī "Splendid Palace".

Avots: balticpearl.lv