Leonardo di Kaprio tēlos vikingu Mela Gibsona filmā

Mels Gibsons ķēries pie jaunas filmas režijas, kaut arī jaunās filmas sižets netiek atklāts, zināms vien tas, ka arī šī filma tiks ieturēta Gibsona iepriekšējo filmu "Drošsirdis", "Apokalipse" un "Kristus ciešanas" stilā, ziņo Variety.

Leonardo di Kaprio, kurš jau ilgāku laiku ir aizrāvies ar vikingu tēmu, filmā atveidos galveno lomu. Filmas scenāriju raksta Viljams Monahans, kurš strādājis kopā ar di Kaprio pie filmas "Atkritēji". Paredzēts, ka filmēšana sāksies 2010. gada sākumā. Iespējams, ka ar filmas izplatīšanu nodarbosies studija Icon Prods.

Leonardo di Kaprio jaunākais kino darbs režisora Martina Skorsēzes filmā "Shutter Island" uz ekrāniem parādīsies jau 2010. gada februārī.

Jāatgādina, ka šis nav pirmais gadījums, kad skandināvu tēmai pievēršas Holivudas režisori un aktieri, tā sers Entonijs Hopkinss atveidos augstāko skandināvu dievu Odinu komiksa ekranizācijā "Tors", ko veido kinokompānija Marvel. Filmas režisors Kenets Brana.

Tora loma filmā uzticēta austrālietim Krisam Hemsvortam, kas nesen bija redzams «Zvaigžņu ceļā», bet Džeina Fostere būs Natālija Portmane, bez tam filmā tēlos arī Džūda Lovs un Roberts de Niro.

Filmēšana tiks sākta nākamā gada janvārī, bet uz ekrāniem filma gaidāma 2011. gada 20. maijā.

Svarīgākais