Inča un Ginča atgriežas šovakar

Šovakar pulksten 22 kanālā TV3 ar jaunu ētera laiku un studiju atgriežas izklaidējošais raidījums par slavenību dzīvi Tikai ar ielūgumiem. To kā ierasts vadīs atraktīvie un šarmantie Dailes teātra aktieri Intars Rešetins un Gints Grāvelis jeb, kā viņi raidījumā paši sevi dēvē – Inča un Ginča. Ielūkojieties un uzziniet to, ko citi nezina!

TV3 raidījuma Tikai ar ielūgumiem jaunā sezona sāksies ar vairākiem jaunumiem. Pirmkārt, raidījuma vadītāji Gints Grāvelis un Intars Rešetins savus skatītājus uzrunās no jaunas studijas, kas speciāli šī raidījuma vajadzībām iekārtota tirdzniecības parkā Alfa. Otrkārt, gaidāma arī pavisam jauna iepirkšanās spēle. Un treškārt, katrā raidījumā iespēja iesaistīties jeb izteikt vērtējumu par kādu no slavenībām tiks dota arī skatītājiem. Kā ceturtā svarīgā lieta jāatzīmē tas, ka ir mainījies arī raidījuma laiks – turpmāk tas pie skatītājiem dosies ik otrdienas vakaru pulksten 22.

«Jaunajā sezonā raidījumā būs teju visas jau iepriekš iepazītās rubrikas, bet tās būs papildinātas, lai Tikai ar ielūgumiem būtu vēl interesantāks,» stāsta raidījuma producents Kristaps Valdnieks. Viņš atklāj: «Jau pirms laba laika esam sākuši filmēt interesantus stāstus jaunās sezonas raidījumiem, esam paviesojušies Maestro Raimonda Paula īpašumā, ielūkojušies mūziķa Ata Auzāna brīvdabas kāzu ceremonijā, uzzinājuši, kurš politiķis veiksmīgi startējis modes industrijā, un kopā ar slavenībām pabijuši vēl daudzās dažādās situācijās. Savukārt raidījuma vadītāji solās būt vēl jautrāki!»

Raidījuma vadītāji Inča un Ginča, sagaidot jauno sezonu, saka, ka nekas tā neuzlabo garastāvokli kā pozitīvas emocijas, tāpēc viņi tās centīsies sagādāt arī šajā sezonā. «Mēs vienmēr esam par jautrību un gribam, lai tas laiks, ko pavadīsim kopā ar TV3 skatītājiem, liktu viņiem pasmaidīt.»

Smieklu un jautrības noteikti netrūks, jo arī šajā sezonā ik raidījumā kāda slavenība tiks izjokota. Daļa no jaunās sezonas izjokošanām ir jau tapušas, un raidījuma veidotāji atklāj, ka tās sagādājušas smieklīgus brīžus ne vienai vien slavenībai. Par laimi, lielākajai daļai Latvijā iecienīto un iemīlēto personību ir laba humora izjūta, un, uzzinot, ka viņus izjokojis Tikai ar ielūgumiem, tie par šo piedzīvojumu ir pratuši pasmieties.

Svarīgākais