Internetā visbiežāk pērk sieriņu "Kārums", banānus un sērkociņus

© f64

Kopš www.e-maxima.lv atklāšanas brīža Rīgas, Jūrmalas un Pierīgas iedzīvotājiem piegādāti jau vairāk nekā 10 000 pasūtījumu, no kuriem 80% veikti Rīgā. Līdz šim lielākā viena klienta pasūtījumu kopējā summa ir 3 639 lati, savukārt pircējs, kurš visbiežāk veicis pasūtījumus, iepircies 88 reizes. Visā interneta lielveikala darbības laikā pieprasītākie produkti ir biezpiena sieriņš "Kārums", banāni, sveramie kartupeļi, piens, arbūzi un sērkociņi.

Gadumijas svētku laikā divreiz vairāk, nekā ierasts, pircēji e-veikalā iegādājušies tādus pārtikas produktus kā banānus, olas, mandarīnus, fermentētos sierus, svaigu un kūpinātu gaļu, biezpiena sieriņus un dažādas konfektes. Tāpat, sagādājot visu svētkiem nepieciešamo, tostarp dāvanas, www.e-maxima.lv klienti lielāku interesi izrādījuši arī par dažādām rotaļlietām, elektrotehnikas un elektronikas precēm.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais