Tuvojoties svētkiem, svinētāji aktīvi pērk saldumus

Tuvojoties ziemas saulgriežiem senākās un tradīcijām bagātākās Latvijas šokolādes fabrikas Laima pārdošanas apjomi novembrī pieauguši par 74% salīdzinot ar šī gada oktobri, tas ir par 8% vairāk nekā pērn šajā pašā laika periodā.

Tas liecina par to, ka iedzīvotāji savlaicīgi gatavojas svētkiem. Līdz Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām Laima paredz vēl lielāku realizācijas apjomu pieaugumu vietējā tirgū, savukārt eksporta tirgos plānots pārdošanas apjomu pieaugums līdz 50%.

Rolands Gulbis, AS Laima valdes priekšsēdētājs: "Laima īpašā Ziemassvētku kolekcija tapa deviņu mēnešu laikā, kopumā šogad esam izstrādājuši 32 produktus, kas patērētājiem Baltijā un eksporta tirgos ir pieejami jau kopš novembra. Mēs augstu novērtējam pircēju atzinību Laima Ziemassvētku produktu izlasei, tāpēc gadu no gada cenšamies pārsteigt mūsu pircējus un piedāvājam arvien jaunus un interesantus produktus. Šogad Laima šokolādes meistari ir īpaši parūpējušies par ikviena pircēja vēlmēm - svētku produktos ieguldot daudz darba, mīlestības un sirds siltuma, lai katram pircējam būtu iespēja izvēlēties savai gaumei un vajadzībām atbilstošāko Laima svētku produktu, sagādājot patiesu svētku sajūtu ikvienam."

Svarīgākais