"Gandrīz ideālas vakariņas" izsludina atraktīvu pavāru meklēšanu

© Emīls Desjatņikovs

raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas" izsludina atraktīvu pavāru meklēšanu un sāk gatavoties īpašai nedēļai, kurā viss, kas līdz šim bija gandrīz ideāls, varētu pārvērsties patiešām ideālā. Pieciem pašiem atraktīvākajiem rūdītajiem profesionāļiem, vienam otru pārspējot, veselu nedēļu būs iespēja gatavot nevainojamas vakariņas.

Raidījuma veidotāji norāda - nav svarīgi vai strādājiet skolas ēdnīcā vai smalkā restorānā, vēl maznozīmīgāk, vai ideālu vakariņu pagatavošanai nepieciešami pieci vai desmit produkti, izsmalcināti dārgi vai izaudzēti dārzā. Galvenais mērķis ir, beidzot pagatavot ideālas vakariņas. Ja uzskatiet, ka tas ir pa spēkam, līdz 18.novembrim aizpildiet anketu www.tv3.lv un piesakieties aizraujošam raidījumam Gandrīz ideālas vakariņas. Skatītāji piecu dažādu pavāru viesošanos vienam pie otra TV3 un TV3 Play ekrānos varēs vērot jau drīzumā.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais