"Skrīveru mājas saldējums" sācis ražot saldējumu ar "Valmiermuižas alus" garšu

"Skrīveru mājas saldējums" saviem klientiem sācis piedāvāt saldējumu, kas tapis kopā ar "Valmiermuižas alu", izmantojot tā šķirnes, biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja uzņēmuma īpašniece Lelde Sotniece.

Patērētājiem pieejams trīs garšu saldējums - "Valmiermuižas gaišais", "Valmiermuižas tumšais" un "Valmiermuižas tumšais" ar šokolādi un balzāmetiķi.

Patlaban tos iespējams iegādāties "Valmiermuižas alus" vēstniecībā Rīgā, A.Briāna ielā 9a, un "Skrīveru mājas saldējuma" veikalā Rīgā, Alberta ielā 1-3a.

Pēc Sotnieces teiktā, receptes izstrāde nav bijusi vienkārša, jo alus satur daudz ūdens, taču tas apiets, izmantojot dažādas izejvielas, piemēram, treknāku saldo krējumu.

Tāpat izstrādes stadijā patlaban esot alus sorbets.

Zīmola "Skrīveru mājas saldējums" īpašnieks SIA "Rozīne" reģistrēts 2006.gadā un pilnībā pieder Sotniecei.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais