Noteikts Latvijas labākais pavārs

Pavāru klubs sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 izstādes Riga Food 2011 laikā šogad jau septīto reizi rīkoja konkursu pavāriem "Latvijas gada pavārs".

Konkursā piedalījās Māris Astičs "Royal Square Holel" restorāns "Desiderata", Juris Dukaļskis (SIA "Ademona", restorāns "Kaļķu vārti"), Kārlis Visockis ("Tallink Hotel Riga"), Jānis Rozenbergs (SIA "Ademona", restorāns "Kaļķu vārti"), Artūrs Freibergs (SIA "Botanica"), Ksenija Ursu (restorāns "K.I.D.*"), Jevgenijs Ponomarjovs (restorāns "Palete"), Valda Medne (SIA "Tērbatas steiki"). Pavāriem bija jāgatavo aukstās uzkoda no svaigas reņģes filejas un āboliem, starpēdiens un pamatēdiens no truša, receptē izmantojot arī topinambūru un spinātus.

Pirmo vietu konkursā "Latvijas 2011.gada pavārs", Pavāru kluba sarūpēto prēmiju Ls 500 apmērā un Reaton ceļojošo Zelta pavārnīcu un citas vērtīgas balvas ieguva Jānis Rozenbergs (SIA "Ademona", restorāns "Kaļķu vārti"), otro vietu Juris Dukaļskis (SIA "Ademona", restorāns "Kaļķu vārti"), trešo vietu Māris Astičs "Royal Square Holel" restorāns "Desiderata".

Izklaide

Daudzsološā latvju jaunā rokgrupa “Everet” klausītāju vērtējumam nodevusi savu jaunāko singlu “Kāpēc” un tam veltīto videoklipu, kas tapis sadarbībā ar kultūras namu “Atmoda”.

Svarīgākais