Strēlnieku laukumā atklāts gaisa restorāns "Dinner in the Sky"

© publicitātes foto

Jau no 15. jūnija Rīgas iedzīvotāji un viesi varēs apmeklēt jaunatklātu restorānu Dinner in the Sky, kas atrodas Strēlnieku laukumā.

Tas darbosies līdz 18. jūnija vakaram.

Dinner in the Sky ir apceļojis vairāk nekā 30 pasaules valstis, un šogad viens no tā galamērķiem ir arī Latvija.

Šis gaisa restorāns piedāvā trīs tūres: "Šampanietis debesīs", "Pusdienas debesīs", "Vakariņas debesīs". Katrā tūrē var piedalīties 22 cilvēki. Šampanietis debesīs ir dienas pirmās puses piedāvājums ar vieglām uzkodām un šampanieti. Pusdienas debesīs ir tūre ar uzkodām, pamatēdienu un desertu. Savukārt Vakariņas debesīs sākas arī ar uzkodu baudīšanu, tam seko sālāti, pamatēdiens un deserts. Gaisa restorāna viesi varēs baudīt arī ēdienam pieskaņotus dzērienus – Pannier šampanieti, vīnus no World Wide Wines kolekcijas u.c.

Tas viss tiks pasniegts atbilstošos traukos, kurus nodrošina uzņēmums "Gemoss“.

Cenas no Ls 20 līdz Ls 99. Pasākuma biļetes var iegādāties www.dinnerinthesky.lv un pasākuma laikā tā norises vietā.

Dinner in the Sky apmeklētāji var izbaudīt neaizmirstamu skatu uz Daugavu un Vecrīgu no 50 metru augstuma, un tas ir projekts, kas atbilst diviem zelta principiem: ekskluzivitāte un drošība. Klienti saņem ekskluzīvu izklaidi, ievērojot augstākos drošības standartus.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!