Vecpilsētā sezonu sāk āra kafejnīcas

Rīt, ar šajā gadā pirmo muzikālo priekšnesumu, Brīvdabas atpūtas parks EGLE atklās savu jauno 2011. gada vasaras sezonu.

Kā pirmie šogad uz Egles skatuves kāps vokāli instrumentālais ansamblis Egle, jeb VIA Egle, kas ir īpaši atpūtas parka vajadzībām izveidots mūziķu kolektīvs ar Ati Zviedri, plašāk pazīstamu kā Flame, priekšplānā. Nepilnu 3 stundu ilgais muzikālais priekšnesums šīs sestdienas pievakarē sāksies pl. 17:00, bet jau svētdien, 17. aprīlī, tajā pat laikā un vietā, VIA Egle uzstāsies kopīgi ar solisti Ievu Sutuguvu. Sezonas gaitā jaunizveidotā grupa plāno plašu muzikālo sadarbību ar vairākiem pieaicinātajiem vokālistiem, bet dienās, kuras būs VIA Egle brīvdienas, uz atpūtas parka skatuves kāps citi Latvijā populāri mūziķu kolektīvi.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais