Recepte: grilēta siera maize

© Pixabay

Vairāku pavārgrāmatu autore Signe Meirāne dalījusies ar gardu recepti, kā pagatvot grilēta siera maizi.

Sastāvdaļas:

Baltmaize, 1 gab.

Kamambēra siers, 300g

Smalki sakapāts rozmarīns, 1 tējkarote

Timiāna lapiņas, 1 tējkarote

Dzērveņu mērce vai ievārījums pasniegšanai

Pagatavošana:

  1. Sakarsē grilu.
  2. Sagriez maizi: iegriez tikai virskārtā, veidojot kubiņus.
  3. Liec vidū uz folijas, starp kubiņiem iespied iekšā sieru, pārber ar rozmarīnu un timiānu un aiztaisi foliju ciet.
  4. Liec uz grila - ne pašā karstākajā vietā, lai maize sakarst un siers izkūst.
  5. Attaisi foliju un pasniedz tāpat vai ar dzērveņu mērci vai ievārījumu.

Avots

Izklaide

Kārtējā pērle no džeza mūzikas izdevniecības “Jersika Records” apcirkņiem – klarnetista Indriķa Veitnera un vibrofonista Ērika Mieža starptautiskā kvarteta “The Third Stream Quartet” debijas vinila plate “Deja Vu”.

Svarīgākais