Vairāku pavārgrāmatu autore Signe Meirāne dalījusies ar gardu recepti, kā pagatvot grilēta siera maizi.
Sastāvdaļas:
Baltmaize, 1 gab.
Kamambēra siers, 300g
Smalki sakapāts rozmarīns, 1 tējkarote
Timiāna lapiņas, 1 tējkarote
Dzērveņu mērce vai ievārījums pasniegšanai
Pagatavošana:
- Sakarsē grilu.
- Sagriez maizi: iegriez tikai virskārtā, veidojot kubiņus.
- Liec vidū uz folijas, starp kubiņiem iespied iekšā sieru, pārber ar rozmarīnu un timiānu un aiztaisi foliju ciet.
- Liec uz grila - ne pašā karstākajā vietā, lai maize sakarst un siers izkūst.
- Attaisi foliju un pasniedz tāpat vai ar dzērveņu mērci vai ievārījumu.
Avots