Restorāns "Hospitālis" izpelnījies jūsmīgas atsauksmes tūrisma portālā

Rīgas restorāns "Hospitālis" izpelnījies jūsmīgas atsauksmes tūrisma portālā "Travel.spotcoolstuff", kas slimnīcas interjera dizainā veidoto ēdināšanas iestādi nodēvējis par "neaizmirstamu pieredzi".

Portāls, kas veltīts neparastiem tūrisma galamērķiem, skaidro, ka "restorāna personāls ir tērpies mediķu tērpos, bet ēdamrīku vietā ir skalpeļi un šļirces, turklāt alus tiek pasniegts urīna analīžu trauciņos".

"Lielākā daļa cilvēku nevar iztēloties hospitāli kā vietu, kur var labi paēst vai palīksmot. Šī neparastā Rīgas restorāna īpašnieki nolēmuši izmantot šo nišu," raksta portāls.

"Viesi savas maltītes var baudīt dažādās slimnīcas palātās. Tie, kuriem nepatīk ēst pie operāciju galda, var doties uz zobārstniecību un paēst pusdienas sēžot zobārsta krēslā. Īsti gardēži var pamieloties arī ginekologa kabinetā," vēsta tūrisma portāls.

Raksta autori brīdina, ka pieejamas arī "trakās maltītes", kas izskatās kā tikko izgrieztas no pacienta. Pirms šādas maltītes pasūtīšanas viesiem gan jāparaksta dokuments, solot nepieprasīt no restorāna kompensāciju, ja viņi nebūs spējīgi notiesāt atnesto ēdienu.

Portāls "Travel.spotcoolstuff" skaidro, ka "Hospitālis" nav pasaulē pirmais šāda tipa restorāns - līdzīgas ēdināšanas iestādes atvērtas arī Taibei un Singapūrā un tos visus vieno ar medicīnu saistīti īpašnieki. Tomēr tikai Latvijas "Hospitālī" viesiem ir iespēja iejusties "trako kreklā".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!