Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Latvijā sākusi darboties jauna mobilā lietotne gardēžiem

© Pixabay

Oktobrī Latvijā darbību sākusi mobilā lietotne "FineBite", kas tās lietotājiem sniedz iespēju iepazīt dažādus restorānus, maksājot par maltīti zemāku cenu. Pagaidām "Finebite" pieejama gardēžiem Rīgā, taču ar laiku tās pakalpojumi varētu būt pieejami visā Baltijā.

"FineBite" apvieno vairākus restorānus Rīgā, un klientiem, kuri rezervāciju veic šajā lietotnē, restorānu ēdienkartē pieejamos ēdienus piedāvā baudīt ar 50% atlaidi. Maltīšu laiki ir dažādi un tos nosaka restorāni. Atliek vien izvēlēties piedāvājumu, kurš atbilst gan gaumei, gan iespējām, veikt rezervāciju un doties iepazīt jaunas garšas.

Serviss jau ilgstoši veiksmīgi darbojas Polijā, kur to lieto jau vairāk nekā 300 000 cilvēku. Lietotnes aizsācējs Macejs Pivko (Maciej Piwko) stāsta - Rīga bijusi pašsaprotams solis lietotnes attīstībā: "FineBite ir Polijas lielāko pilsētu restorānu partneris, kas sniedz tās lietotājiem ne tikai lielisku gastronomisko pieredzi, bet arī iespēju iepazīt arvien jaunas garšas. Tas ir lielisks serviss tiem, kuriem prieku sagādā regulāra iziešana no mājas un jaunu vietu atklāšana, un tagad mēs ielūdzam arī rīdziniekus pievienoties mums šajā gardajā piedzīvojumā".

Pēc maltītes klienti tiek lūgti lietotnē atstāt savu novērtējumu un atsauksmi, kas tālāk anonīmi tiek nodota restorāna kolektīvam - tas sniedz iespēju restorāniem un kafejnīcām uzlabot savus pakalpojumus un piedāvāt arvien patīkamāku pieredzi saviem apmeklētājiem, savukārt lietotājiem - iespēju iepazīt arvien jaunas vietas, maksājot mazāk. Tāpat gardēži lūgti ar savu pieredzi dalīties sociālajos tīklos.

"Šis nav kārtējais kuponu serviss vai sarežģīta lojalitātes programma. Šī ir iespējami vienkāršota un pilnībā atklāta partnerība - restorāns piedāvā uzņemt jaunus klientus, sniegt lielisku pirmā apmeklējuma pieredzi, kā arī motivējošu atlaidi. Lietotājs savukārt apzinās, ka šis izdevīgais apmeklējums ir kā pirmais randiņš un ir gatavs sniegt detalizētu novērtējuma aptauju pēc restorāna apmeklējumu, un iespējams, dalīties ar pieredzi arī sociālajos tīklos", stāsta "FineBite Latvija" biznesa attīstības vadītājs Jānis Karāns.

"FineBite" bez maksas pieejama tālruņiem gan ar iOS gan Android operētājsistēmām. Patlaban maltīti iespējams rezervēt restorānos Rīgā, kā arī Kijevā un lielākajās Polijas pilsētās - Varšavā, Gdaņskā, Krakovā un citur.