Dināra Rudāne dalās ar iecienīta našķa recepti - bezmiltu auzu pārslu cepumi

© Ekrānuzņēmums no Instagram/Dināra Rudāne

Dziedātāja Dināra Rudāne iepriecinājusi savus Instagram sekotājus ar bezmiltu auzu pārslu cepumu recepti.

Kā atzīmē pati dziedātāja, viņa ļoti retidaloties ar iecienītākajām receptēm. Šī gan esot ļoti vienkārša.

Dināras recepte:

Sastāvdaļas:

  • 500 g auzu pārslu;
  • 200 g izkausēta sviesta;
  • 200 g ( var mazāk) cukura;

Kā norāda Rudāne, šādā secībā var arī likt un maisīt.

Masas piciņas pēc tam novieto uz cepampapīra. Cepam 15-20 minūtes 180 grādos (līdz paliek zeltaini).

View this post on Instagram

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Izklaide

Pēc grupas “bet bet” koncerta Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars” prezentēta Guntara Rača pirmā prozas grāmata – autobiogrāfiskais atmiņu stāsts “Trakais”. Pasākumu apmeklēja vairāki grāmatas varoņi, tostarp “Līvu” līderis Ainars Virga, kā arī vēl viens jaunības laika draugs Ivo Fomins.

Svarīgākais