Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Radītas jaunas un inovatīvas šokolādes, kādas Latvijā vēl nav redzētas

© pixabay

Starptautiskā kompānija Pobeda Confectionery nemitīgi attīstās un veiksmīgi meklē inovatīvus risinājumus šokolādes ražošanas jomā. Izstādes stendā Pobeda klientiem un potenciālajiem partneriem prezentēs vairākus jaunumus, kuru pamatā ir ideja par garšīgiem un patiešām veselīgiem desertiem.

Pēc pētījuma GFK Consumer Life rezultātiem, mūsdienu cilvēku personisko vērtību hierarhijā veselība ir otrajā vietā pēc ģimenes drošības. Arī fabrikas Pobeda Confectionery produktu patērētāju vidū ir strauji pieaug izpratne par veselīgu dzīves veidu un pārtiku (2011.g. - 57%, 2018.g. - 64%).

“Tādēļ mēs uzskatām, ka ir nepieciešams ne tikai ražot ļoti kvalitatīvus produktus, bet arī piešķirt tiem papildu labumus. Šādu produktu vidū ir arī 2019.gada sezonas jaunumi, kas tiks prezentēti izstādē Riga Food: šokolādes trifeles bez cukura ar stēviju un inulīnu, konfekšu un šokolādes līnija Amare ar karsēta piena, vārīta kondensētā piena un karameļu drupatu pildījumu, unikālas šokolādes līnija Single Origin Chocolate no vienas izcelsmes kakao pupiņām, kā arī mūsu īpašais lepnums - inovatīvas šokolādes līnija Charged ar funkcionālām piedevām, vitamīnu un minerālu premiksiem, ko īpaši Pobeda Confectionery ir izstrādājušas labākās starptautiskās laboratorijas,” turpina Andrejs Muravjovs.

Šokolāde Charged Sport ir izstrādāta sportistiem un fiziski aktīviem cilvēkiem. Tai pievienotais premikss palielina izturību un samazina nogurumu pēc intensīviem treniņiem. Charged Slim & Fit - šokolāde bez cukura ar stēviju satur premiksu, kas radīts no brūno jūraszāļu ekstrakta. Tas paredzēts labas fiziskās formas uzturēšanai, palīdz samazināt svaru un iegūt slaidu figūru. Šokolāde Easy Steps satur barības vielas (В grupas vitamīnus, u.c.), kurām piemīt tonizējošs efekts, tās samazina kāju pietūkumu un nogurumu. Šokolāde Charged Energy satur enerģijas kompleksu ar L tauriņu, kas uzlabo vielmaiņu, to papildina eleiterokoka un zaļās tējas ekstrakti.

Ir pieejama visu iecienīto veidu šokolāde bez cukura: piena, tumšā un rūgtā - atbilstoši ikviena vēlmēm. Šīs šokolādes ražošanā izmanto dabisku cukura aizvietotāju - stēviju (medus zāli) - un dabisko prebiotiķi inulīnu - dabisku polisaharīdu, kas stimulē gremošanu, atjauno zarnu trakta mikrofloru, normalizē cukura līmeni asinīs.

Pateicoties unikālajam kolagēna peptīdam, Charged Lifting veicina ādas elastības un blīvuma paaugstināšanos, pastiprina dabiskā kolagēna izstrādāšanos. Šokolāde Charged Immunity ar vitamīniem un mikroelementiem imunitātes stiprināšanai neļaus slimot nevienā sezonā.

“Tādu šokolādi jūs Latvijas veikalu plauktos vēl nebūsiet redzējuši. Arī mīlestība pret šokolādi var būt veselīga,” secina Andrejs Muravjovs.