Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Palutini garšas kārpiņas! Rīgā notiek vērienīgs "Street Food" festivāls

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Jau šo sestdien, 1.jūnijā visiem gurmāniem būs lieliska iespēja palutināt savas garšas kārpiņas tirdzniecības centra "Spice" rīkotajā "Street Food" festivālā, kas no plkst. 11.00 līdz 20.00 notiks iepretim A ieejai.

"Visas dienas garumā stāvlaukumā pie tirdzniecības centra A ieejas jūs gaidīs "Street Food Latvia" ēdinātāji, kas parūpēsies par visiem izsalkušajiem pasākuma apmeklētājiem. Ikvienam festivāla viesim būs iespēja iepazīt labākās "Street Food" tradīcijas: mieloties ar gardiem ēdieniem, kā arī nogaršot tautā jau iemīļotus, kā arī pavisam jaunus "street food" ēdienus. Varēsiet baudīt plašu un daudzveidīgu ēdienu klāstu - būs gan sāļie un sātīgie "street food" ēdieni, gan plaša izvēle arī saldummīļiem. Protams, būs arī atspirdzinoši dzērieni un garda kafija," uz festivālu aicina Krišs Zupiņš, biedrības "Street Food Latvia" idejas autors.

"Vērojot līdzšinējo apmeklētāju interesi, apvienot iepirkšanos ar gardas, ātri pagatavojamas maltītes ieturēšanu brīvā dabā, turpinām attīstīt aizvadītajā sezonā aizsākto "Street Food" koncepta organizēšanu ārpus tirdzniecības telpām. Jau 1.jūnijā atgriežamies ne vien ar jaunām garšām no visas pasaules, bet arī dažādām muzikālām un radošām aktivitātēm, kā arī patīkamiem pārsteigumiem mūsu lojālajiem un jaunajiem klientiem. Turpmāk "Street Food" festivāls pie t/c "Spice" A ieejas notiks katru mēnesi līdz pat rudens sākumam," norāda tirdzniecības centra "Spice" mārketinga vadītāja Linda Kalniņa.

Visas dienas garumā "Street Food" festivāla apmeklētājiem būs iespēja nogaršot gardus ēdienu un dzērienus ko piedāvās "Desrainis24", "GustameChurros", "TATTI Burbuļvafeles", "Urban fried", "Van Coffee", "Kebab factory", "El Santo X", "Charlestons", "SALDS", "Karafeļu banda", "Cafe Hugo" un "Bārs".

Būs padomāts arī par bez maksas izklaidi lielajiem un mazajiem apmeklētājiem. Festivālā uzstāsies Latvijas hip-hopa pamatlicējs Ozols (Ģirts Rozentāls), iespaidīgus BMX freestyle trikus demonstrēs apvienība "GreenTrials", bet par ziepjūdens burbuļu šovu parūpēsies "Mārtiņa Burbuļi". Sportiskās aktivitātes varēs doties kopā ar "Sportland" un futbola skolu "Metta", savukārt radošām izklaidēm nodoties, darinot Pop art nozīmītes.

T/c Spice "Street Food" festivāls tiek organizēts sadarbībā ar biedrību "Street Food Latvia".