Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

"Laima" sāks ražot rozā šokolādi

© f64

Saldumu zīmols “Laima” papildina “Laima Exclusive” produktu klāstu ar dabisko “ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar rokām. “Ruby” šokolāde ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas ir iegūta dabiskā fermentācijas procesā no “ruby” kakao pupiņām.

“Ruby” šokolādi izgudrojis Šveices šokolādes un kakao ražotājs “Barry Callebaut”, un tas ir ceturtais šokolādes veids, papildinot tumšo, piena un balto šokolādi. “Ruby” šokolāde tiek ražota no īpašām kakao pupiņām, neizmantojot krāsvielas un garšas papildinātājus, un tā ir sārtā krāsā, ar spēcīgu un izsmalcinātu garšu.

“Attīstoties un sekojot līdzi jaunākajām tendencēm, "Laima' saviem saldumu mīļotājiem piedāvā īpašo “Ruby” kakao pupiņu šokolādi, kas ir ekskluzīvs roku darbs un noteikti radīs pavisam jaunu garšas baudījuma pieredzi. “Ruby” šokolāde nav ne rūgta, ne pārlieku salda, bet gan sulīgas un piesātinātas garšas piepildīta. Rozā šokolāde ir inovācija konditorejas izstrādājumu tirgū, tādēļ jo īpaši lepojamies, ka tā tiek gatavota ar mūsu prasmīgo meistaru rokām “Laimas” ražotnē Latvijā,” uzsver " sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.